Het recreatiepark van de veluwe
 
Wakker worden op de Veluwe...

  Reserveren  

IN DE OMGEVING

Wakker worden op de Veluwe... Wat gaan we doen vandaag?
Wandelen op een van de vele klompenpaden, een fietstocht door de bossen, een dagje Wellness of blijven we met een boek en een goed glas wijn op het terras zitten? 


Fietsen:
Het mooie aan fietsen op de Veluwe is de enorme diversiteit. Trappend door de bossen, langs heidevelden en poldergebied ontdek je natuur en valt je oog ook op ieder detail.
Meer informatie >>>


Wandelen:
In Putten en omgeving zijn veel wandelroutes uitgezet. Loop bijvoorbeeld één van de mooie bosroutes of laat je verrassen door het landschap tijdens het wandelen van één van de klompenpaden. Bij VVV Putten zijn de klompenpaden en de Historische Dorpswandeling in losse brochures te verkrijgen.
Meer informatie >>>


Dagje uit:
Een stukje wandelen of fietsen zijn dingen die je in Putten altijd kan doen. Maar wist je dat er nog veel meer dingen zijn die je kan doen! Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, een potje midgetgolf of een bezoekje aan een museum.  Naast ons op 6 minuten loopafstand vind je Sauna Drome. Hier kan je een dag heerlijk genieten van de rust.

Meer informatie>>>


Golfen:
Ook de golfliefhebber komt op de Veluwe niets te kort met diverse mooie banen in de nabije omgeving. 
Het Rijk van Nunspeet is een schitterende 27-holes bosbaan in een afwisselend landschap. The Links Vally in Ermelo, met waanzinnige hoogteverschillen, pure zandgrond, ruig heidelandschap en 18 unieke, uitdagende holes.
DutchGolf Putten
beschikt over een mooie uitdagende 9-holes baan

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info